Marcin-Zaremski
Marcin Zaremski

Marcin Zaremski is de zoon van Jerzy en Jadwiga Zaremski, waarvan men zegt dat zij de voorlopers zijn van het Poolse moderne sieraad. In 1992 begint hij zijn eigen ontwerp- en sieradenatelier, waar hij sieraden in zijn unieke stijl ontwerpt. Hij heeft inmiddels een hele brede collectie sieraden opgebouwd, waarbij onder andere zijn weergaloze barnsteen colliers opvallend zijn.

deco-echo
Deco Echo

De sieraden uit Deco Echo collectie zijn ontworpen door meer dan 30 ontwerpers, de meeste van hen uit Polen. De collecties zijn gemaakt door reeds bekende artiesten, beroemd in Polen en erkend in Europa, alsook door jonge talentvolle ontwerpers vol nieuwe ideeën.

saccoo
Saccoo Leather

Saccoo Leather is meer dan alleen een merk. Het is een filosofie van de authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. De Saccoo Leather collectie wordt volledig met de hand gemaakt en geproduceerd van volrundleder. Het exclusieve looiproces van dit leer duurt enkele weken om de unieke en authentieke uitstraling te verkrijgen. Het leer krijgt hierdoor het iets two tone effect, een duurzaam en casual karakter en ten slotte, zijn unieke patina.

black_pottery
Black Pottery

Black Pottery is handgemaakt door families in het dorp La Chamba in Colombia. Dit organisch product brengt een warme atmosfeer in alle keukens en eetkamers. Niet alleen door het aantrekkelijk zwart design, maar ook door de passie en eerlijkheid die ermee samenhangt. Black Pottery heeft een sociaal engagement en biedt ondersteuning, begeleiding en opleiding aan de families in La Chamba. Het eten dat in deze potten wordt bereid verliest weinig tot geen vocht omdat het omgeven is door stoom, waardoor de pure smaken bewaard blijven.

happylights
Happylights

De gekleurde balletjes van de lichtslingers worden met de hand gemaakt in een klein atelier in Thailand.  Deze balletjes zijn typisch Thais en het vergt wel wat oefening om zo’n mooi rond balletje te maken. De werknemers in het atelier zijn allemaal lokale mensen uit de directe omgeving van het atelier. Ze krijgen een eerlijk loon en kunnen zo hun gezinnen helpen onderhouden. Ontdek de ‘happylights’ en maak je eigen slinger uit een gamma van 40 kleuren naargelang je interieur en je humeur!