Michael Michaud

Botanische sieraden met oog voor detail in brons, glas, parels en half-edelsten.

Hiroko Miyamoto

Handgemaakte juwelen en accessoires volgens de eeuwenoude Kumboo techniek. Deze druktechniek wordt gebruikt om goud op zilver te hechten.

Lorina Balteanu

Halssnoeren, armbanden, oorbellen ... de juwelen spreken tot de verbeelding. Herinneren aan prinsessen, mediteraanse uitbundigheid en mistige Engelse tuinen.

Ana Hagopian

Ana speelt met papier, snij en plak om volumes en vormen te creëren. Mijn inspiratiebron is de natuur en zijn oneindige creaties, zijn grenzeloze kleuren, zijn verrassende texturen.

Muja Juma

Julia Cabral reist de wereld rond op zoek naar halfedelstenen van de beste kwaliteit. Haar sieraden zijn expressief, speels en elegant en geïnspireerd door haar liefde voor kleuren, reizen en de overvloed van de natuur.

Deco Echo

Deco echo is een collectief van verschillende Poolse ontwerpers. Iedere ontwerper heeft zijn eigen visie over het maken van juwelen, zo komt men tot een grote verscheidenheid. Er wordt gewerkt met zowel gekende Poolse ontwerpers als jonge talenten met goede nieuwe ideeën.

Guanabana

Speciale accessoires ontworpen in Madrid en handgemaakt door kunstenaars over de hele wereld. Wij geloven in hoge kwaliteit, handgemaakt en innovatief design.

Nicole Dehalleux

Nicole Dehalleux maakt al sinds 1983 juwelen, nog steeds met evenveel plezier. Het is voor haar een dialoog tussen de ziel en de handen, met materialen en kleuren.

Shop onze juwelen

volg ons op Instagram

vind de winkel

informatie

  • Facebook
  • Instagram

Het Cooremetershuys

Graslei 12

9000 Gent

Belgium

0032 9 225 09 65

info@cooremetershuys.be

maandag - zaterdag      10:00 - 12:30

                                 13:30 - 18:00

zondag                       11:30 - 18:00 

                                  (niet in januari en februari)

dinsdag                       gesloten 

© Het  Cooremetershuys, 2020