top of page
Michael Michaud 1.JPG

Michael Michaud

Botanische sieraden met oog voor detail in brons, glas, parels en half-edelsten.

hiroko.jpg

Hiroko Miyamoto

Handgemaakte juwelen en accessoires volgens de eeuwenoude Kumboo techniek. Deze druktechniek wordt gebruikt om goud op zilver te hechten.

Lorina Balteanu.jpg

Lorina Balteanu

Halssnoeren, armbanden, oorbellen ... de juwelen spreken tot de verbeelding. Herinneren aan prinsessen, mediteraanse uitbundigheid en mistige Engelse tuinen.

Ana Hagopian.jpg

Ana Hagopian

Ana speelt met papier, snij en plak om volumes en vormen te creëren. Mijn inspiratiebron is de natuur en zijn oneindige creaties, zijn grenzeloze kleuren, zijn verrassende texturen.

0C009AA6-492C-4F67-8AF1-5A71940DBE94Muja

Muja Juma

Julia Cabral reist de wereld rond op zoek naar halfedelstenen van de beste kwaliteit. Haar sieraden zijn expressief, speels en elegant en geïnspireerd door haar liefde voor kleuren, reizen en de overvloed van de natuur.

image00001_edited.jpg

Deco Echo

Deco echo is een collectief van verschillende Poolse ontwerpers. Iedere ontwerper heeft zijn eigen visie over het maken van juwelen, zo komt men tot een grote verscheidenheid. Er wordt gewerkt met zowel gekende Poolse ontwerpers als jonge talenten met goede nieuwe ideeën.

Guanabana Handmade1.jpg

Guanabana

Speciale accessoires ontworpen in Madrid en handgemaakt door kunstenaars over de hele wereld. Wij geloven in hoge kwaliteit, handgemaakt en innovatief design.

Nicole Dehalleux.jpg

Nicole Dehalleux

Nicole Dehalleux maakt al sinds 1983 juwelen, nog steeds met evenveel plezier. Het is voor haar een dialoog tussen de ziel en de handen, met materialen en kleuren.

Shop onze juwelen

bottom of page